Aikuisten harrastusryhmät

Harrastusryhmä on tarkoitettu niille aikuisille, jotka ovat käyneet Joensuun Uimaseuran tekniikkakurssin tai vastaavan kurssin.

Aikuisten harrasteryhmissä keskitytään uinnin tekniikka- ja kestävyysharjoitteluun. Ryhmä on suunnattu triathlon- ja avovesiuinnista kiinnostuneille sekä uinnin harrastajille, jotka haluavat parantaa uintitekniikkaansa ja kestävyyskuntoaan sekä harjoitella valmentajan ohjauksessa omalla ratavuorolla. Voit harjoitella joko kerran tai kaksi kertaa viikossa. Kurssien mainokset löydät täältä.

Kurssien kokoontumispäivät löydät täältä.

Missä ja milloin?

Ryhmät kokoontuvat Vesikossa keskiviikkoisin klo 20.00 - 21.00 ja Rantakylän uimahallissa sunnuntaisin klo 15.55-16.55. Uintiaika on 60 min/ryhmä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kevään tai syksyn ryhmä kestää 13 kertaa ja kurssi maksaa 1 krt / vko100 €+ 15 € seuran jäsenmaksu,

2 krt / vko 145 € + 15 € seuran jäsenmaksu.

Kaudella tarkoitetaan joko kevät- (tammi-huhtikuu) tai syyskautta (elo-marraskuu).

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisohjelman kautta kohdasta ilmoittautuminen. Samasta kohdasta löydät myös tiedon ilmoittautumisen alkamisesta.

Ryhmään otetaan maksimissaan 14 henkilöä ja kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 6.

Ryhmien vastuuohjaajat

Vesikko: Petra Lonka 044-0771907