Kurssille ilmoittautuminen

Uudet kurssilaiset

Kursseille ilmoittaudutaan aina ilmoittautumisohjelman kautta kohdasta ilmoittautuminen.  Samasta paikasta löydät myös ilmoittautumisajan alkamisen. Emme ota vastaan sähköposti-ilmoittautumisia.

Jatkavat kurssilaiset 

Jatkavat kurssilaiset ovat pääsääntöisesti jo seuran toiminnassa olevia lapsia eli seuran jäseniä. Kurssin lopussa kysymme kursille osallistuvilta lasten vanhemmilta haluaako lapsi jatkaa harrastustaan. Vanhemmat ilmoittavat jatkamisesta tai lopettamisesta uimahallin seinillä oleville listoille. Jatkoilmoittautumisen jälkeen lapset jaetaan  suoritettujen merkkien mukaan seuraavan kauden ryhmiin.

Kurssien info-kirjeet

Uudet kurssilaiset

Kurssitiedote lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos info-kirje ei saapanut sähköpostiisi -> tarkista roskapostin puoli. JOS VIESTI ON MENNYT ROSKAPOSTIIN -> hyväksy viesti normaali postiksi, muuten kaikki seuran info menee roskapostiin. Jos et ole saanut infoa, otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Jatkavat kurssilaiset

Kurssitiedote lähetetään viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua seuralle ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Laskutus

Kurssin lasku lähetetään osallistujan/vanhemman sähköpostiin 2. opetuskerran jälkeen.  Maksuaikaa on 14 päivää. Jos haluatte laskun paperiversiona -> otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan.


Kurssin peruminen

Kurssi tulee perua viimeistään ryhmän toisen kokoontumiskerran jälkeen. Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla toiminnanjohtajalle, muuten veloitamme turhasta paikan pitämisestä 30 € maksun.


Syksyn 2016 kurssien kokoontumispäivät

taaperot/perheuinti, uimakoulut (13 krt), vesirallit, lasten harrasteryhmät, aikuisten harrasteryhmät

KESKIVIIKKO  7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 26.10., 2.11., 9.11., 16.11., 23.11., 30.11. ja 7.12.

LAUANTAI   27.8., 3.9., 10.9., 17.9., 24.9., 1.10., 8.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11., 26.11., 3.12.

SUNNUNTAI   28.8., 4.9., 11.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 30.10., 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12.


SUIHKUKÄYTÄNTÖ LASTEN UIMAKOULUISSA

Tyttöjen puoli: Vanhempi auttaa lapselta ulkovaatteet päältä ja ohjaa lapsen suihkutilaan. Suihkussa seuramme apuohjaaja (seuran t-paita päällä) auttaa lapsia suihkussa. Ohjaaja kuljettaa lapset muutamaa minuuttia ennen uimakoulun alkua opetusaltaalle, jossa uimaopettaja suorittaa nimenhuudon. Uimakoulun jälkeen ohjaaja tuo lapset suihkuun jne. vanhemmat ottavat lapset vastaan pukuhuoneen puolella.

Poikien puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneessa sekä suihkuissa. Lapsi tulee omatoimisesti opetusaltaalle nimenhuutoa varten. Uimaopettajat kutsuvat myös lapsia ennen opetuksen alkua suihkutiloista. Uimakoulun jälkeen lapsi palaa takaisin suihkutilaan jossa tarvittaessa vanhempi on auttamassa.

MUUT RYHMÄT toimivat itsenäisesti pukuhuoneissa sekä suihkutiloissa ja saapuvat itsenäisesti nimenhuutopaikalle.


YLEISTÄ HARJOITUKSISTA

 • Vesikkoon pääsette lauantai aamuisin pääoven vasemmalla puolella olevasta sivuovesta. 
 • Avaimen voi ottaa kassalta 15 minuuttia ennen opetuksen alkua.
 • Harjoituksiin mukaan uikkari, pyyhe, mahd. uimalasit ja uimalakki sekä pitkät hiukset ponnarille.
 • Altaassa ja hallissa noudatetaan sääntöjä: altaaseen ja altaasta pois vain opettajan luvalla, altaassa totellaan opettajaa, toista ei saa painaa veden alle tai räiskyttää tahallaan vettä, käydään vessassa ennen uimakoulua ja hädän iskiessä ilmoitetaan siitä opettajalle.
 • Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa, mutta useamman kuin kahden kerran peräkkäinen poissaolo on hyvä ilmoittaa toiminnanjohtajalle sähköpostitse. Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata toisen päivän ryhmässä.
 • Jos on kysyttävää lapsenne oppimisesta, niin ottakaa hihasta kiinni ja kysykää rohkeasti.
 • Jos lapsellanne on jokin sairaus ym. asia jonka ohjaajan tulisi tietää, kerrottehan siitä ohjaajille.
 • Jos lapsi ei ole aikaisemmin käynyt opetuspaikassa, niin käykää tutustumassa halliin ja uima-altaaseen aikaisemmin samalla viikolla.
 • Uimakoululaiset tuovat uimaopettajille vanhan uintikirjan (jos sellainen löytyy) 10-12 kerran aikana. Jos sinulla ei ole uintikirjaa, saat uuden uimakoulun loputtua.
 • Kurssin päätyttyä uimakoululaiset saavat uintikirjan ja Vesirallilaiset todistuksen. Näistä näette mitä lapsi on kurssin aikana tehnyt ja mihin ryhmään lapsi tulee siirtymään. Näistä myös löydätte minkä uintimerkin voitte ostaa lapsellenne.


SIISTIJÖIDEN TERVEISET VANHEMMILLE

 • Vanhempien tulee pysytellä aulan puolella, hallinpuolelle ei voi tulla katsomaan harjoituksia.
 • Hygieniasyistä, kengät pois suihkutiloissa.
 • Lauantaisin kengät jätetään joko käytävään tai ne otetaan ennen pukutiloja käsiin ja siirretään pukukaappiin (siistijät tulevat töihin vasta klo 12.00, joten näin voimme vähentää lian tuloa pukutiloihin).
 • Vesikon kahvion mennessä kiinni, vanhempien tulee siirtyä riimun toiselle puolelle. Kahvion alueelle ei voi mennä seuraamaan harjoituksia eikä sieltä ei voi siirtää tuoleja pois.
 • Annetaan siistijöille pukutiloissa ja rappusissa työrauha ja poistutaan harjoitusten ajaksi pukutiloista.
 • Sunnuntaina Rantakylän ulko-ovea ei saa jättää auki tai lukkoa laittaa auki asentoon. Sisään pääsee sitä mukaan kun ihmisiä tulee ulos. Ulko-ovi laitetaan ulkopuolisilta lukkoon klo 17.40.
 • Sunnuntaisin tulee poistua Vesikosta klo 19.00 ja Rantakylästä klo 17.15 mennessä.