Kilpailut

LEIRIKÄYNTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN

JOENSUUN UIMASEURAN LUPALAPPU

Kilpailut ovat osa valmennusta

Valmentaja laatii ryhmälleen kausisuunnitelman, jossa kilpailut ovat osa valmennuskokonaisuutta. Kilpailuiden lähtöajat, hinnat ja muut tiedot ilmoitamme seuratiedotteessa, nettisivuilla sekä facebookissa. Lisätietoa kilpailuihin ilmoittautumisesta voit lukea täältä.

Kilpailemisen kulut

Seura maksaa kilpailukalenteriin merkittyjen kilpailuiden starttimaksut. Majoitus- ja matkustuskuluja korvataan SM-tason kilpailuihin matkustussäännön mukaisesti.

Jos jäät pois kilpailusta

Mikäli uimari jää pois kilpailusta ilmoittautumisen jälkeen ilman pätevää syytä, starttimaksut peritään häneltä takaisin (SM- tason kilapiluista startit peritään kolminkertaisena). Jos syynä uimarin pois jäämiseen kilpailuista on sairastuminen, startteja ei velota. Tässä tapauksessa tulee uimarin toimittaa vastuuvalmentajalle joko sairaanhoitajan tai lääkärintodistus.

Kilpailut vain lisenssiuimareille

Kilpailuihin voi osallistua vain ne uimarit jotka ovat lunastaneet ajoissa. Lisenssin tulee olla voimassa ilmoittautuessa. Lisätietoa Uimaliiton nettisivuilta.

Tarvittava varustus kilpailuihin

Kilpailuihin tarvitset mukaan tarpeeksi evästä (kisat kestävät matkoineen yleensä 10 - 14 tuntia) esim. 8 leipä palaa, vähäsokerista mehua, banaania, pilttejä, rusinoita (ei sokeripitoisia eväitä). Eli terveellistä ruokaa.

Mukaan tarvitset uikkareita alkuverryttelyyn ja kilpailuihin, uimalasit, kaksi uimahattua (jos toinen hajoaa), kaksi pyyhettä (toinen menee heti märäksi alkuverran jälkeen), t-paita, kevyt takki (ulkona happihyppyjä varten), sortsit tai pitkät housut ja SISÄKENGÄT (jottei kylmä iske jalkoihin).

SYÖNTI KILPAILUISSA

Uintijaosto on päättänyt, että ne kilpailut jotka järjestetään alle 150 kilometrin päästä Joensuusta (Varkaus, Kuopio, Savonlinna), emme käy syömässä kilpailuiden jälkeen. Pidemmillä matkoilla (Jyväskylä, Lappeenranta) käymme kisojen jälkeen syömässä lämpimän ruuan. Jokainen uimari maksaa ruokansa itse. Joten, varustakaa lapsenne kunnon eväillä näille kilpailumatkoille. Huomioikaa myös, ettei kaikissa halleissa ole kunnon kahviloita joista voisi ostaa esimerkiksi leipiä / sämpylöitä.

Kilpailukalenteri syksy 2016

Seura maksaa seuraavien kilpailuiden starttimaksut.

pvmpaikkaallasosallistuvat ryhmät

17.9.